Spring naar content

Kennismaken met de nieuwe burgemeester van Buren

13 maart 2023, 14:27

“Buren is met ruim 140 km2 een grote en prachtige plattelandsgemeente met maar liefst 15 verschillende kernen. Al deze kernen koesteren een eigen identiteit, ik houd daarvan. Tegelijkertijd zullen we met elkaar een goede modus moeten vinden om samenwerking binnen de gemeente Buren en met de omliggende gemeenten in de regio verder te versterken. Ik kijk uit om samen aan de slag te gaan met deze mooie opdracht.

Ik ben geboren en getogen in Dinxperlo. Na diverse salesfuncties in het commerciële bedrijfsleven werd ik in 2006 wethouder in de Gemeente Aalten. In 2009 ben ik burgemeester geworden in de gemeente Bunnik om in 2017 over te stappen naar Betaald Voetbal De Graafschap, waar ik gedurende de periode tot nu algemeen directeur ben geweest.

Ik hoop op korte termijn een burgemeester te zijn die draagvlak heeft gecreëerd binnen de samenleving en binnen het gemeentehuis. Daarnaast is het belangrijk om de komende jaren belangrijke stappen te zetten binnen de regionale samenwerking en daar zal Buren een meer zichtbare positie moeten gaan innemen. Ik wil als een aanspreekbare, betrokken en betrouwbare burgemeester zichtbaar zijn in alle kernen van de gemeente om zo samen met inwoners, ondernemers en het verenigingsleven te bouwen aan draagvlak en vertrouwen”.

Bronnen: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelatie en lokale omroep SRC